Stapsgewijs Componenten Serie-van-één Circulair

Alliantie+, een compleet renovatie aanbod

Een compleet renovatie aanbod

Onze Aanpak

STAP-VOOR-STAP JE WONING VERDUURZAMEN

Alliantie+ is ontstaan naar een idee van het Eindhovense advies- en architectenbureau BouwhulpGroep. Zij hebben in de rol van onderzoeker, architect en adviseur in de afgelopen 40 jaar bijna 500.000 Nederlandse woningen in handen gehad en vanuit deze kennis een divers aanbod aan renovatieproducten ontwikkeld voor alle type woningen.

Het aanbod van Alliantie+ is gebaseerd op de 9 componenten waaruit een woning bestaat: dak, gevel, casco, uitrusting, installatie, ruimte, collectieve installaties, toegang en buiten . Voor ieder van deze componenten hebben wij in samenwerking met de toeleverende industrie producten ontwikkeld. In totaal zijn er momenteel 32 renovatieproducten beschikbaar.

De meer dan 7,5 miljoen bestaande woningen zullen de komende dertig jaar allemaal nog minimaal één grote verandering ondergaan. Deze woningen zijn op allerlei manieren gebouwd en verbouwd en er is daardoor een grote diversiteit in de woningvoorraad ontstaan. De renovatie van een woning zal daarom altijd anders zijn dan die van de buren. Daarom bieden wij renovatie aan in de serie-van-één.

Aantal jaar actief 40

Aantal componenten 9

Aantal renovatieproducten 32


De bewoner aan de knoppen

Ons Aanbod: Start hier met uw renovatie reis


vragen en antwoorden

Contact

Tel: 040 244 5758

Alliantie+
Insulindelaan 124
5613 BT Eindhoven

secretariaat[at]alliantieplus.com