Roel

Roel

Onze overheid begint ook in componenten te denken!

Meer weten kijk op https://www.youtube.com/watch?v=TWMVzHJqCUU&feature=youtu.be. Hier zien we hoe onze overheid zich het leven van Sophie voorstelt wanneer ze haar woning wil verbeteren. Sophie kan zelf de keuze maken voor haar woningverbetering. Het aanbod is namelijk te koop in de winkel. Volgens deze film zijn de schappen van de winkel nog niet gevuld en zal de overheid dit stimuleren. Jammer dat de overheid het aanbod van ALLIANTIE+ ( nog ) niet kent. Wij kunnen de schappen zo vullen. Met vriendelijke groet ALLIANTIE+

The Week After

The Week After

Vorige week, dinsdag, woensdag en donderdag heeft ALLIANTIE+ voor de eerste keer deel genomen aan de Renovatie & Transformatie Beurs In Den Bosch. Het aanbod van ALLIANTIE+ had over belangstelling zeker niet de klagen. Met name corporaties toonden interesse in ons projectoverstijgende duurzaam en betaalbare aanbod. Dat het aanbod van ALLIANTIE+ een aanbod is waar het geheel meer is dan de som der delen werd snel herkend. Aan de kennistafel in de Arena hebben we dagelijks de stelling verdedigd dat Component Renovatie de manier van renoveren is voor de toekomst is. De moraal van het verhaal is dat een ieder die bij deze kennistafel aanzat het eigenlijk wel met ons eens was, uiteraard wel onder bepaalde randvoorwaarden zoals dat het aanbod van formules wel heel goed op elkaar moet aansluiten. Mocht u de beurs hebben gemist kijk dan onze “ beursfilm” op de website.

Aandacht voor het aanbod van ALLIANTIE+

Op de nieuwe website van onze uitvoerende partner Caspar de Haan Vastgoedonderhoud BV wordt ruimte aandacht besteed aan het componenten aanbod van ALLIANTIE+. Caspar de Haan mag zich met recht de eerste componerende uitvoerende partij noemen van ALLIANTIE+. Het componeren vindt bij voorkeur plaats in de ‘pop up’ fabriek. Caspar de Haan is klaar voor de bewoner aan de knoppen. Voor meer informatie ga naar www.caspardehaan.nl

Ready

Ready

In de week van de ComponentRenovatie heeft Woonbedrijf Eindhoven zes themabijeenkomsten georganiseerd voor bewoners, projectleiders, producenten, uitvoerende partijen, digitale informatie en logistieke partners. In deze themabijeenkomsten werden vanuit verschillende invalshoeken de consequenties voor het renoveren met componenten in de serie van 1 met de bewoner aan de knoppen belicht. Naast dat deze bijeenkomsten veel waardevolle informatie heeft opgeleverd kreeg Alliantie+ veel complimenten over de uitvoering van de 4 proefwoningen.

No-regret en Nom-ready

Hoge ambities die (ook) mogelijk zijn in de serie van één. Een prachtige nieuwe gevel en nieuw dak met ruimte voor het leveren van energie. Daarnaast sluiten gevel en dak ‘’ naadloos “ aan bij het bestaande. Stap voor stap komt ALLIANTIE+ er wel met oog voor betaalbaarheid en ruimte voor individualiteit. Het is aan de eigenaar-bewoner hoeveel en hoe groot de stappen zullen zijn, wij zijn er klaar voor (NOM).

Tuning

Tuning

Naast een hele nieuwe jas. Dak en gevel worden op nieuwbouwkwaliteit gebracht wordt de woning ook getuned. PV panelen gaan voor een deel zorgen voor de opwekking van energie. Wel met smaak natuurlijk. De PV panelen en het dakraam worden geïntegreerd in het dakvlak. Nog een paar dagen en we zijn (nom) ready en kunnen we jullie het resultaat laten zien.

Over smaak valt te twisten

Een nieuwe jas van nieuwbouwkwaliteit uitgevoerd in de serie van één, betaalbaar en duurzaam, Het ALLIANTIE+ drieluik. Wat valt er nog meer te wensen?........................Niets toch?

Gestart met de vierde woning

Een nieuwe gevel, een nieuw dak met PV panelen. Maar eerst nog even de oude jas uittrekken. De gevel strippen en dan letterlijk en figuurlijk het dak eraf en ook hier weer iets moois van maken.

Wit van buiten, warm van binnen met een nieuw dak van ALLIANTIE+

De eerste proefwoning heeft inmiddels een aantal winterdagen achter de rug. De sneeuwsporen op het dak tonen de hoge isolatiewaarde van het nieuwe dak. En dat allemaal binnen drie dagen uitgevoerd!

De laatste loodjes

Deze week wordt letterlijk de laatste hand gelegd aan de nieuwe jas, een jas van nieuwbouw kwaliteit. Nog een paar dagen dan kan iedereen zien dat het vernieuwen van een gevel naast mooi ook best anders mag zijn.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/p44247/domains/alliantieplus.com/public_html/templates/volar/html/com_k2/templates/default/user.php on line 193