Veel interesse voor het verduurzamen van je woning op het Gerardusplein

Veel interesse voor het verduurzamen van je woning op het Gerardusplein

Afgelopen zaterdag 1 september stond Alliantie+ met de WoonWijzerWagen en Durocan op de Zinderende Zomer Zondag (dit keer op zaterdag) op het Gerardusplein. Tijdens dit spetterende buurtfeest was er bijzondere aandacht voor het verduurzamen van de woningen van deze buurt. Alliantie+ is door de gemeente Eindhoven gevraagd om deze opgave samen met de bewoners aan te pakken. De bewoners konden met al hun vragen omtrent toekomstgericht en duurzaam renoveren bij ons terecht.

De bezoekers van onze stand konden een BEP (bewust energiezuinig persoon) of NEP (niet energiezuinig persoon) quiz invullen en er zo achter komen of zij al duurzaam bezig zijn. Ook boden we ze de mogelijkheid voor een gratis adviesgesprek op maat en / of een warmtefoto van hun huis die in het najaar zal worden genomen. Hiervan werd gretig gebruik gemaakt.

Mocht u in de Gerardusbuurt wonen en ons hebben gemist maar toch interesse hebben in een adviesgesprek of een warmtefoto dan kunt u een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..