26 Panzer daken voor woonservice IJsselland Doesburg

26 Panzer daken voor woonservice IJsselland Doesburg

Nog voor de kerst kon in Doesburg de champagne al open. Panzer-dak nummer 4 t/m 29 zijn een feit! Naast de componentrenovaties in Eindhoven voor Woonbedrijf en de particuliere woning in Etten-Leur hebben we in Doesburg de daken van 26 eengezinswoningen gerenoveerd voor Woonservice IJsselland. Deze NOM-ready daken zijn de eerste stap in het kader van de verduurzaming van deze woningen gericht op 2050.

Woonservice IJsseland heeft de renovatie mooi in beeld gebracht met behulp van Drone beelden. De formule Panzer is een gezamenlijke ontwikkeling van BouwhulpGroep, Kingspan Unidek, Ubbink en Velux uit 2009. Het is een industriële renovatie oplossing bedacht voor het isoleren van miljoenen hellende daken. Panzer staat voor het binnen 2 dagen renoveren van het dak naar nieuwbouw kwaliteit plus. Uniek is dat per eigenaar bewoner door styling en tuning een maatwerk product kan worden geleverd voor de prijs van seriematig renoveren.

Wilt u meer informatie over Panzer of andere formules van Alliantie+ mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. http://www.alliantieplus.com/index.php/blog/item/51-alliantie-wint-selectie-dakrenovatie-voor-woonservice-ijsselland